PaC Interim

Over PaC interim Communicatie

Onder de naam PaC interim Communicatie werk ik, Catrien van Haeften als interim marketingcommunicatie adviseur. PaC staat voor: Persoonlijke aandacht voor Communicatie. Dat wil zeggen dat ik nauw betrokken ben bij de mensen en de organisatie waar ik als senior marketingcommunicatie adviseur tijdelijk voor werk.

Na vele jaren in vaste dienst te zijn geweest, maakte ik in 2008 de overstap naar het ondernemerschap. Sindsdien heb ik als zelfstandige professional jarenlange ervaring gekregen bij diverse lokale Rabobanken. Met nog steeds de frisse blik van een buitenstaander kijk ik van buiten naar binnen en help vanuit de buitenwereld collega’s effectief en helder met elkaar, met klanten en relaties te communiceren. Met een duidelijke focus op contact, begrip en verbinding.

Met behulp van de scrummethode zet ik een flexibele, snelle en effectieve aanpak in om een (communicatie)project te realiseren. Geen statisch (communicatie)plan maar inspelen op de veranderingen die in en rondom uw organisatie gebeuren. In de rol van scrummaster pas ik deze methode met succes toe bij het uitvoeren van projecten.


Ontdek wat ik voor u kan betekenen. Stuur een e-mail naar 
info@pacinterim.nl of bel 06 - 206 06 567

    • Rietland 26  |  7909 HP Hoogeveen
    • 06 - 206 06 567